Migranter, flyktninger o. s. v.

Forleden var vi vitne til at kommunikasjonssjef i Redd Barna, Line Hegna, fremsatte en uforskammet stygg løgn mot et regjeringsmedlem. Det vil  si at hun benyttet sin stilling for å sverte den norske regjering. Det gjaldt, og det gjelder barn som Line Hegna i Redd Barna, måtte, eller burde vite var falske, oppdiktede påstander, kun for å skade en regjeringsrepresentant, Sylvi Listhaug.

Er man for den enorme migrasjonen av muslimer til Norge og vesten forøvrig, så ser det ut til at man, uten straffeansvar kan si og skrive hva man vil. Ingen blir trukket til ansvar for å ha kommet med løgnaktige  påstander når det er i favør av dem som trenger seg inn i landet vårt. Sett med nøytrale øyne og åpent sinn så er en flyktning en som har måttet rømme fra sitt fedreland, på grunn av at han lever i fare for sitt liv. Da skal han selvfølgelig hjelpes, men det bør legges til rette for at flyktningen kan vende tilbake til sitt hjemland når det ikke lenger er fare for hans liv ved å vende hjem igjen. Så enkelt er det.

Line Hegna bør trekkes til ansvar, for offentlig å ha beskyldt et norsk regjeringsmedlem for å «jukse».  Det burde ikke være Norge verdig at slikt skal være tillatt. Det foregår en overdreven migrasjon av mindreårige migranter, som strømmer inn fra andre siden av Jorden, til Norge. Burde være åpenlyst for alle at det foregår uredelig virksomhet, som bør stoppes.

Rapporten som Listhaug beskyldes for å jukse med er skrevet Cecilie Øien. I avsnitt om «Beslutning om å reise» , side 38 heter det ordrett: «Majoriteten av ungdommene jeg har intervjuet, beskriver at det var foreldrene, besteforeldre, eldre søsken eller en onkel  som hadde tatt avgjørelsen om at de skulle dra» De foresatte vet at de utsetter sine barn for en betydelig risiko og allikevel  dytter de på. Det er ikke barna som tar avgjørelsen, det er barnas foresatte. Hold det lysende klart for dere.

I det kristne Norge, som «alle» ønsker å flykte til, der heter det at barna tilhører mor og far. Det er på grunn av at barna har det best hos mor og far. Derfor bør vi i Norge gjøre  vårt beste for at også disse barna for vokse opp sammen med sin mor og sin far , og den øvrige familie, sammen med slekt og venner hvor de naturlig hører hjemme.